Improve your Water, Improve your Health, Improve your Life!

Ontdek hoe Alkaline Water het leven van miljoenen mensen verbeterd!

2-4 Weken GRATIS Water + 1-2 Ebooks!

SUPERACTIE: ( Uw voordeel kan oplopen tot wel €50,- )

Bestel 1 zak = 5 liter Alkaline Kangen Water voor €15,- en krijg:

- 2 weken gratis navullen & Het e-book gezondheid en water.

Bestel 2 zakken = 10 liter Alkaline Kangen Water voor €30,- en krijg:

- 4 weken gratis navullen & Het e-book gezondheid en water en het e-book Re-Boost Gezonde Multiculturele kookboek twv €9,95.
( Hiervan gaat er €5,- naar stichting: Re-Boost. Meer info via: www.Re-Boost.nl )

Na die 2-4 weken heeft u 3 keuzes:

A= Water via ons blijven navullen al vanaf €1,00 pl ( pl=per liter, eigen zak )

B= Uw eigen water machine, vanaf €0,10 pl (Voor prive en/of zakelijk gebruik)

C= U gaat terug naar uw oude manier van drinken. ( Uw keuze, simpel toch ) 

Klik hier om het te proberen of voor meer informatie!


WAT IS KANGENWATER?

Het woord “Kangen” is Japans wat betekent: Terug naar de bron.


De Japanse fabrikant Enagic brengt water ionisatoren (apparaten) op de markt waarmee kraanwater kan worden veranderd in Kangen Alkalistisch Water.  Al meer dan 40 jaar wordt Kangen Water® in Japan gebruikt om het lichaam in zijn oorspronkelijke, alkalische staat te helpen herstellen. Alkalisch Water is simpel gezegd water met een verhoogde PH waarde tussen 7 en 11,5. Deze machines kunnen uw gewone kraanwater omzetten in gezond, fris smakend alkalisch drinkwater. Kangen Water is het beste water voor de beste prijs.

Alkaline water heeft een verhoogde   waarde vanaf Ph 7+

Wanneer je Kangen water drinkt, gaat je lichaam ‘aan de grote schoonmaak beginnen’ en kun je op allerlei manieren verschillen in je lichaam gaan ervaren. Het water smaakt heerlijk licht en veroorzaakt geen klotsende buik gevoel. Voor de één is het verschil sneller of duidelijker te merken dan de ander​.

De vele voordelen van Kangen Leveluk K-8 machine zijn:

Kangen water is: Rijk aan zuurstof, Micro geclusterd waardoor je lichaam de kleine deeltjes makkelijker opneemt. Je lichaam krijgt dus makkelijker de nodige vocht naar binnen. Vrij van schadelijke stoffen en het helpt toxische stoffen te verwijderen uit je lichaam en is dus ideaal voor een detox.

Wat kan er gebeuren als je  Kangen water gaat drinken.

Beter slapen, Betere stoelgang, Betere huid  Betere spijsvertering. “Lichter voelen (zowel lichamelijk als psychisch) Meer energie en een betere weerstand. Ontspanning van de spieren. Betere uithoudingsvermogen en sneller herstellen bij inspanning, sporten.  Gewichtsverlies en meer voordelen.

Kangen water vergelijken met andere dranken.

Bekijk deze onthullende demonstratievideo die u laat inzien wat de invloeden zijn van de verschillende dranken en hun ph waarden! Met Kangen water bespaard u tijd en geld om steeds water flessen te moeten kopen. Het milieu wordt vele malen minder belast en uw gezondheid krijgt een boost als nooit tevoren. 
Bekende sterren die Kangen water drinken zijn: Beyonce, Brad Pitt, Angela Jolie, Tom Cruise, Steve Tyler, Demi Moore, Leonardo di Caprio, Anthony Robbins, Bill Gates en Janet Jackson etc. Hieronder leest u de ervaringen van anderen en ontdek zelf wat Kangen water voor uw gezondheid kan betekenen met onze huidige actie. Klik hier v.d. Actie!

Ervaringen van gebruikers

Cindy

Vroeger gebruikte ik paracetamol voor mijn

hoofdpijn, nu los ik dat op met slechts 1 slok.

Milton

Ik slik nu minder pillen voor mijn diabetes type 2 ziekte en voel me daardoor veel beter.

Leroy

Ik ga voor het eerst sinds jaren dagelijks naar de wc en heb geen last meer van obstipatie.

Bekende sterren die Kangen water drinken

O.a. deze celebs drinken ook Kangen water: Beyonce, Tony Robbins, Janet Jackson, Kevin Hart
Leonardo Dicaprio, Demi Moore, Bill Gates, Angelina Jolie, Brad Pitt, Steven Tyler, Tom Cruise etc.
THEY CAN AFFORT THE BEST and  NOW SO CAN YOU!

Ontdek Kangen Alkalisch water

Wat betekent dit? Volgens dit onderzoek vertoonden de mensen die waterstofrijk water dronken een aanzienlijke toename van hun antioxidante enzymen en een enorme daling van zuur in de urine. Verder lieten de deelnemers een significante verhoging van HDL, het "goede cholesterol" en een significante daling van het "slechte cholesterol" zien. 'Geëlektrolyseerd gereduceerd water' (ook wel bekend als Kangen Water® of waterstofwater) wordt al decennia lang gebruikt in ziekenhuizen in Japan. En nu kunt u hetzelfde alkalische, antioxidante, pure, veilige en gezonde drinkwater dat rijk is aan mineralen in uw eigen huis maken. Krijg uw Gratis Kangen Water Ebook door Hier te klikken.

Verschil tussen Alkaline water en Kangen Geioniseerd Alkalisch water

Als het op drinkwater aankomt, wordt elk water met een pH boven de 7,0 als "alkaline" beschouwd, ongeacht het proces dat het heeft doorlopen om daar te komen. Veel mensen die het woord alkaline horen, gaan er automatisch van uit dat het betekent dat het gezond en kwalitatief hoogstaand water is. Laat u niet snel voor de gek houden door de labels op uw water. Zolang de pH hoger is dan 7,0 kan het wettelijk als alkaline water worden bestempeld. Volgens deze normen kan uw kraanwater thuis zelfs als alkaline worden beschouwd. Er is een enorm verschil tussen synthetisch alkaline water en Kangen geïoniseerde alkalisch water. De ene heeft een veelvoud aan verschillende voordelen en de andere niet. Hieronder leggen wij het verschil dieper uit.

2 Weken GRATIS Water + 2 Gratis Ebooks!

Ontdek zelf wat NH4U Alkalized Water voor uw gezondheid kan doen!

SUPERACTIE - Bestel snel want OP=OP! NH4U Water PH 9,5 proberen voor maar €15,- per 5 liter zak + 2 weken Gratis navullen per zak + 2x Gratis E-books in PDF: Gezondheid en Water & Re-Boost Gezonde Multiculturele kookboek twv €9,95  ( Per mail verzonden + Per 2 verkochte 5 liter zak water, gaat er €5,- naar stichting: Re-Boost - Meer info via: www.Re-Boost.org )

Na die 2 weken heeft u 3 keuzes:

A= Alkaline water via ons blijven navullen al vanaf €1,00 pl ( pl=per liter )

B= Uw eigen water machine vanaf €0,01 pl (Voor prive en/of zakelijk gebruik)  

C= U gaat terug naar uw oude manier van drinken. ( Uw keuze, simpel toch )

Uw voordeel kan oplopen tot wel €50,-  

Klik hier om het te proberen of voor meer info!

Het belang van Geïoniseerde Alkalisch Water

 Ons lichaam bestaat voor meer dan 75% uit water, dus het is super belangrijk om geïnformeerd te worden over de kwaliteit van het water dat je consumeert. Elk orgaan, weefsel en cel heeft water nodig om te overleven. Maar zoals we weten, is niet al het water gelijk gemaakt. De meeste Alkalische wateren hebben een CHEMISCHE verandering ondergaan. De pH van het water is verhoogd tot boven 7,0 door toevoeging van synthetische mineralen zoals magnesium, calcium en zuiveringszout. Als u flessenwater koopt met het label Alkaline, kunt u heel gemakkelijk gewoon duur zuiveringszout water drinken. Veel van de flessen Alkaline water heeft weinig tot geen bewezen gezondheidsvoordelen. Kangen Alkalized Water heeft een ELEKTRISCHE verandering ondergaan, door het proces van elektrolyse. Dit proces produceert alkalisch geïoniseerd water uit de natuurlijke chemie van water, zonder dat er extra chemicaliën of synthetische verbindingen hoeven te worden toegevoegd.

GEZONDE VOORDELEN VAN GEÏONISEERD, GEALKALISEERD WATER zijn: Rijk aan antioxidanten. Brengt de pH van het lichaam in evenwicht, die vanwege onze levensstijl / omgeving de neiging heeft zeer zuur te zijn,  Helpt bij het elimineren van vrije radicalen door ze te neutraliseren en uit de bloedbaan te verwijderen. In staat om uw lichaam sneller en effectiever te hydrateren dankzij de microclusterende eigenschappen (water in zijn kleinste deel dat daardoor makkelijker in het lichaam kan worden opgenomen. Verbetert het energieniveau.  Helpt vroegtijdige veroudering te voorkomen. Helpt onze detox-routes om efficiënt te presteren. De Kangen Water-machines van Enagic gebruiken elektriciteit om moleculen in uw water te scheiden, waardoor er meer anti-oxiderende moleculen beschikbaar zijn om oxidatie-ontsteking en het opnieuw proces in uw lichaam te stoppen. Kangen Water-machines filteren uw leidingwater door middel van elektrolyse om ongelooflijk hydraterend gealkaliseerd, geïoniseerd drinkwater te produceren. Kangenwater zit boordevol antioxidanten en moleculaire waterstof. De machine sluit gemakkelijk aan op uw watervoorziening en splitst het water in alkalisch water en zuur water. Om dit drinkwater te produceren, gaat het kraanwater door een dubbel koolstoffilter om verontreinigingen zoals chloor te verwijderen, waardoor je schoner en ongelooflijk lekker drinkwater krijgt. Vervolgens passeert het water 8 elektrisch geladen platina-gedompelde titaniumplaten die alkalisch en zuur water produceren. Kangen-water is alkalisch, vol antioxidanten en kan het lichaam volledig hydrateren en ontgiften tot op celniveau.

Echt geïoniseerd alkalisch water gaat slechts ongeveer 24 uur mee voordat het zijn pH-eigenschappen begint te verliezen. Dus, hoe kan het alkalische water dat in supermarkten wordt verkocht enige gezondheidswaarde hebben als ze al maanden en maanden in flessen in de schappen staan? Wees een verstandige consument en leer jezelf over wat je in je lichaam toelaat. Je lichaam verdient het om van brandstof te worden voorzien met drinkwater van de hoogste kwaliteit.

2 Weken GRATIS Water + Ebook!

Ontdek zelf wat Kangen Alkalized Water voor uw gezondheid kan doen! ACTIE: 5 Liter Kangen Water proberen voor maar €15,- per zak
+
2 weken Gratis water navullen + 2x Gratis ebooks.

Voordeel kan oplopen tot wel €50,-
Klik hier om het te proberen!

Certificaten

Enagic International is gecertificeerd volgens ISO 9001, ISO 14001 en ISO 13485 voor kwaliteitscontrole en milieubeheer, volgens de Water Quality Association Gold Seal voor productcertificering, en een lid met een goede reputatie van de prestigieuze Direct Selling Association.

De K8 (Kangen 8) is de krachtigste ionisator van Enagic - met 8 platina-gecoate titaniumplaten voor verbeterde waterionisatie en verhoogd productiepotentieel voor opgeloste waterstof. U kunt in elk land genieten van deze Kangen Water®-machine, dankzij de wereldwijde stroomvoorziening met meerdere voltages en de mogelijkheid tot verwisselbare stekker (apart verkrijgbaar). Als u op zoek bent naar een krachtige en veelzijdige machine met tal van gebruiksvriendelijke en energiebesparende geautomatiseerde functies, dan is de K8 iets voor u.

Water drinken en/of Water Business?

Werken aan uw eigen gezondheid is natuurlijk de basis voor een goede levensstijl. Maar u kan ook anderen helpen met hun gezondheid en daarmee een extra verdiensten op te zetten van €15,- tot €1500,- per verkoop. Heeft u een restaurant, stichting of ander bedrijf, verkoop dan uw eigen label alkaline water, wellicht wel de manier van uw klanten om uw onderneming te steunen. Stel u zich eens voor dat er 100 water abonnees worden verkocht voor €50,- per maand voor 50 liter, dan levert dat u €5000,- extra op per maand. Verkoopt u ook nog eens het apparaat, dan kan het snel oplopen. Water is het enige product dat iedereen gebruikt ter wereld. U krijgt van ons Business training en tools om succesvol te kunnen starten. Wij bieden starters vele extra’s aanbieden voor meer succes. Drink het beste water en verkoop het beste water. Kangen Alkaline Water.

Nadelen van Kraanwater & Flessen water.

Er zijn verschillende waterbronnen:

Kraanwater:
● is gemeentelijk water, waarvoor strikte voorschriften gelden
● kan worden behandeld met chloor om het schoon te houden
● kan bezinksel bevatten en een muffe smaak hebben
● bevat verschillende hoeveelheden mineralen, afhankelijk van het gebied
● goedkoop

Onderstaand de link van het rivm omtrent kraanwater:
https://www.rivm.nl/nieuws/lood-in-kraanwater-soms-te-hoog

Flessenwater
● kan afkomstig zijn uit een mix van bronnen
● plastic flessen kunnen BPA bevatten dat in het water kan lekken
● bevat verschillende hoeveelheden mineralen, afhankelijk van de bron
● duur in aanschaf
● Slecht voor het milieu

Bronwater
● soms meer alkalisch van aard maar vatbaar voor vervuiling.
● Vereist regelmatig testen en is duur in onderhoud.

Gedistilleerd water
● alle of bijna alle mineralen worden verwijderd, hetgeen aanleiding geeft tot
bezorgdheid, aangezien watergedragen mineralen de voeding aanvullen.
● de aanschaf van de verwijderde mineralen kan duur zijn


Drinkwater: 

Waar komt drinkwater vandaan? Drinkwaterbedrijven winnen water uit de grond, uit rivieren, rivieroevers of uit de duinen. Vele bedrijven gebruiken voornamelijk grondwater om drinkwater te maken. Water dat ooit als neerslag op aarde terechtgekomen is of is meegevoerd door rivieren en uiteindelijk de grond in gesijpeld.


Zie hier in onderstaande links volgens RIVM wat hun beoordeling is van van ons drinkwater https://www.rivm.nl/nieuws/bestrijdingsmiddelen-in-grondwater-bij-drinkwaterwinningen https://www.rivm.nl/nieuws/beoordeling-grondwater-kan-afhangen-van-omgeving


Water is van vitaal belang

Water is niet alleen gezond voor ons lichaam, het is absoluut essentieel! Elk belangrijk systeem in ons lichaam is afhankelijk van water om te kunnen functioneren. Dit is niet verwonderlijk, aangezien ongeveer twee derde van uw lichaam uit water bestaat.

Water vervoert voedingsstoffen naar de cellen, helpt bij de spijsvertering, spoelt gifstoffen weg, helpt hoofdpijn en vermoeidheid te voorkomen en kan zelfs helpen bij gewichtsverlies of het behouden van een bepaald gewicht.


Het menselijk lichaam bestaat voor 70% uit water, dus het is niet zo moeilijk om te zeggen dat "de basis van vitaliteit en een lang leven water is". Als u zich goed wilt voelen en uw optimale gezondheid wilt hebben, moet u dagelijks water drinken. Maar niet zomaar water.
 2022 © NaturalHealing4Us.com  - KvK 80968570 - Linnaeusstraat 251-1 - 1093ER - Amsterdam - info@naturalhealing4us.com - 0616639093 -
Site gemaakt door:
www.YourDesignOnline.nl